Over ons

HomeOver ons

wagenpark-hadivo
eekhoorn-hadivo

Hadivo Diervoeders BV

Hadivo Diervoeders BV produceert voornamelijk onder private label voor grossiers in binnen en buitenland. Onze producten vinden hun weg, deels met ons eigen vervoer, naar Denemarken, Duitsland, Belgie en Engeland. Echter door het netwerk van onze grossiers worden onze producten zelfs tot buiten Europa vermarkt. 

Producent van buitenvogelvoer

Hadivo Diervoeders BV is een belangrijke producent van buitenvogelvoer. In dat segment blinken we met name uit in de productie van mezenbollen (vetbollen) en pindanetjes en natuurlijk onze onovertroffen vogelpindakaas. Maar ook produceren wij een breed scala aan mixen in netten van 10 cm tot 150 cm, wel of niet gecombineerd met mezenbollen. Muesli’s en insectenmixen maken wij in verschillende samenstellingen en natuurlijk op recept van de klant. 

Producent egelvoer, eekhoorn en voliére vogelvoer

Daarnaast produceren wij ook voeders voor andere tuingasten zoals eekhoorns en egels. Voor volièrevogels produceren we ei en opfokvoer, zeer uitgebalanceerd voer voor de liefhebber en de topfokker.

Bekijk onze dienstenNeem contact op

Onze sterkste punten

Hadivo Diervoeders is een klein bedrijf met een vast team enthousiaste medewerkers. U heeft altijd dezelfde contactpersoon, die u persoonlijk te woord staat. Uw wensen of op en aanmerkingen worden snel binnen ons team gecommuniceerd en wij kunnen daardoor snel op uw wensen inspelen

Hadivo Diervoeders investeert elk jaar in nieuwe machines en nieuwe uitdagingen. Hierdoor kunnen wij onze klanten praktisch elk jaar nieuwe producten en/of verpakkingsvormen aanbieden.

Hadivo Diervoeders levert aan een internationaal netwerk van grossiers in Denemarken, Duitsland, België, Groot Brittannië en Nederland.

Hadivo Diervoeders produceert reeds 40 jaar voeders voor Huisdieren en Tuinvogels. De laatste 20 jaar zetten wij vooral in op de productie van Tuinvogel (bij)voer. Onze 40 jarige ervaring komt hierbij goed van pas.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Geschiedenis van Hadivo Diervoeders

Het familiebedrijf van de familie Haaijer sinds 1952

image0031952: Oprichting

De familie Haaijer is reeds decennia lang actief in de diervoeders. De grootvader van de huidige eigenaar kocht in 1952 de plaatselijke molen en leverde van daaruit diervoeding aan de plaatselijke veehouders.

Jaren 70: Kleindiervoeding in de 3 Noordelijke provincies

In de jaren 70 voegde zijn zoon hier een groothandel in kleindiervoeding aan toe en werd het afzetgebied de 3 noordelijke provincies.

Jaren 80: Mengerij voor zaden en granen

In de jaren 80 werd dit uitgebreid met een mengerij voor zaden en granen en werd er landelijk geleverd.

Jaren 90: Productie en levering vanuit stad Groningen

Begin jaren 90 werd er geproduceerd en geleverd vanuit de stad Groningen.

Heden – Hadivo Diervoeders B.V. vanaf oude locatie in Bourtange

1 Januari 1995 werd Hadivo Diervoeders B.V. door de huidige eigenaar opgericht en wordt er weer geleverd vanaf de oude locatie in Bourtange.

Begonnen als groothandel in kleindiervoeding werd daar in 1997 de productie van buitenvogelvoer aan toe gevoegd.

Naast de bekende pindanetjes waren wij de eerste producent die mix netten en slingers met mezenbollen op de markt bracht.

In 2007 ging een lang gekoesterde wens in vervulling, in dat jaar werd de productie van mezenbollen over genomen van Manfred Dernbach uit Bad Neuenahr. Hierdoor kregen we niet allen de productie van mezenbollen in eigen beheer, maar ook toegang tot de Duitse markt.

Inmiddels zijn we toe aan onze derde bollenpers!

In 2013 zijn we begonnen met de productie van Vogelpindakaas, inmiddels maken we voor 20 afnemers ongeveer 50 soorten Vogelpindakaas.

Sinds 1 januari 2014 worden de grossiers activiteiten waar genomen door Gebr. Eckhardt in Jipsinghuizen.

Deze groothandel beleverd ook met eigen vervoer de Dierenspeciaalzaken in Noord Nederland en Overijssel.